Ansvarig lärare 

Maria Ekman 

Huvudlärare och ansvarig för YSE Education.

Med ett signum inom flow yogan och lång erfarenhet i att sätta andra kroppar i rörelse har Maria verkat som Yogalärare i nära 14 år, ännu längre inom dans- och gruppträning av olika slag. Hon har hittat en trygghet i sitt sätt att förmedla yogan och har med utbildningen och utbildningsteamet en ambition om att bistå branschen med, trygga, välutbildade och samtida Yogalärare. 

Maria finns med och undervisar och guidar dig igenom hela utbildningens alla delar, så henne träffar du oavsett vilken del du väljer. Det är till henne du vänder dig om du har frågor och funderingar. Hon tipsar gärna dig om vilken del du ska välja om du tex redan har en grundläggande utbildning inom yoga och kanske är sugen på någon av de mer specialiserande och inspirerande delarna.

Mejla henne här maria@yogalistic.se 

Maria
Maria


Isabella Öhman

En inspirerande och mycket närvarande Yoga – och meditationslärare. Som med sitt ljuvliga och icke prestations inriktade sätt ger känsla av trygghet och lugn.

Hon är gift med en amerikansk fallskärmshoppare vilket gör att hon har rest runt på många spännande platser på jorden. Hon utbildade sig traditionellt inom yoga i Indien och  brinner för meditation och mental utveckling.

Isabella kommer att undervisa och finnas med inom flera olika delar av YSE. Hon kommer tex  att bidra med verktyg både i hur du lär in och hur du lär ut, samt inom tradition, samtid och reflektion. 

Isabella
Isabella


Gästlärare

Karin Örnborg

En stark och på många sätt
samtida Yogalärare. Med ett unikt sätt att sprida känsla av glöd, good vibes och gemenskap på sina klasser. Hon är grym på handstående och arbetar till vardags som vetenskapspedagog på ett Science Center.

Karin gästar oss under en 1/2 dag på YSE Grund. Då du får ta del av en kreativ och flödande Vinyasa klass, en workshop med reflekterande och pedagogiska aspekter kopplat till yogalärarrollen och en liten frågestund med Karin.

Ett moment i utbildningen som är där för att du ska guidas och närma dig en känsla för vem du är, vem du vill vara som Yogalärare och hur du kan bemöta en mångfald av yogapraktiserande livsöden på mattan.

Karin träffar du den andra eller tredje och sista  helgen på YSE Grund.

Karin
Karin


Gästlärare 

Lotta Sebzda 

En av Sveriges främsta inom Ashtanga Yoga.

Hon lever som hon lär och är mycket dedikerad sin traditionella praktik. Som person är hon livfull och prestigelös, på hennes klasser kan man vara den man är. För det mesta har Lotta med sig sin man Andrew på sina klasser, båda två assisterar med stor skickligt och man känner att man är i erfarna och trygga händer. 

Lotta gästar oss en 1/2 halv dag på YSE Grund. Då du får ta del av en grundläggande Ashtanga Yoga klass, assisteringsprogram och en frågestund med Lotta. 

Ett moment som inte är där för att du ska bli Ashtanga Yogalärare utan för att bredda dina grundläggande kunskap inom området Yoga. 

Lotta träffar du den andra eller tredje och sista helgen på YSE Grund. 

Lotta
Lotta