Ansvarig lärare 

Maria Ekman 

Huvudlärare och ansvarig för YSE Education.

Med ett signum inom flow yogan och lång erfarenhet i att sätta andra kroppar i rörelse har Maria verkat som Yogalärare i nära 14 år, ännu längre inom dans- och gruppträning av olika slag. Hon har hittat en trygghet i sitt sätt att förmedla yogan och har med utbildningen och utbildningsteamet en ambition om att bistå branschen med, trygga, välutbildade och samtida Yogalärare. 

Maria finns med och undervisar och guidar dig igenom hela utbildningens alla delar, så henne träffar du oavsett vilken del du väljer. Det är till henne du vänder dig om du har frågor och funderingar. Hon tipsar gärna dig om vilken del du ska välja om du tex redan har en grundläggande utbildning inom yoga och kanske är sugen på någon av de mer specialiserande och inspirerande delarna.

Mejla henne här maria@yogalistic.se 

Maria
Maria


Isabella Öhman

En inspirerande och mycket närvarande Yoga – och meditationslärare. Som med sitt ljuvliga och icke prestations inriktade sätt ger känsla av trygghet och lugn.


Hon utbildade sig traditionellt inom yoga i Indien och brinner för meditation och mental utveckling. Hon är just nu student inom området kognitiv neurovetenskap där forskning inom hjärnan är i fokus. Hon har en förkärlek till att knyta säcken mellan forskning och Yoga.

Isabella kommer att undervisa och finnas med inom flera olika delar av YSE. Hon kommer tex  att bidra med verktyg både i hur du lär in och hur du lär ut, samt inom tradition, samtid och reflektion. 

Isabella
Isabella