Nästa tillfälle på Yogalistic Studio

Flow Education 12-13 oktober

Boka här

2025 26-27 April – anmälan till nästa års utbildning öppnar snart.

Är en inspirationstät och utvecklande Vinyasa Flow Yoga utbildning. Där även den som undervisat ett tag och tagit del av mycket kan hitta ny glöd i sin lärare roll.

Essensen, rytm och känslan är viktiga verktyg i Flow. Det är att röra sig starkt och mjukt på en och samma gång, du ska vara ett med kroppen. Flow skall avnjutas!

Vi har fokus på teknik, pedagogik och att lära känna sitt kroppsmönster i Flow. Under helgen kör du flera klasser och får med dig nycklar så att du kan börja prova på att undervisa egna Flow yoga klasser efter denna första helg om du vill.

Du får 4 st för koreograferade klasser färdiga för dig att använda på dina klasser.

Du ett fint Certifikat utfärdat av oss på YSE med en skön och peppig feedback där vi lyfter fram just dina kvaliteer som Flow lärare.

I YSE FLOW Education ska du inte bara få lära dig flow här ska du få lära dig att på riktigt njuta av din undervisning. Här skall du spetsa hela ditt väsen och uttryck som yogalärare.
Den här delen passar dig som yogat ett tag, men även dig som har utövat och/eller undervisat yoga. Kanske vill du utveckla flytet och kreativiteten i din klasser, få inspiration till nya sammansättningar av sekvenser och övergångar. Du behöver inte nödvändigtvis känna dig som en ”flowyogalärare”, du kan komma och lära dig utveckla den delen av dig.I flow så finns en mer övergripande riktning om att hitta känslan, mer som en dans eller konst, där med finns det en väldigt artistisk frihet att utföra rörelserna som de faller bäst i dig. Det gäller ju även vidare mellan dig och dina deltagare, man letar efter ett flyt tillsammans, kan man säga. Där med inte sagt att medvetenhet om teknik även gynnar känslan av flyt. Men det är något som kommer med tiden. Man kan säga att flow yoga är ett sätt för oss ”vanliga movers” att få uttrycka oss med hela kroppen, det ska vara härligt med flow, starkt ibland, mjukt ibland, men mest bara härligt!


Att lära sig tekniker för hur man undervisar flow innebär inte att det ena utesluter det andra, man kan fortfarande dela sina favorit positioner i sina klasser, mixa flow med andra stilar. Klasserna går att lägga på så många olika nivåer och med olika energi och teman, Vinyasa Flow style är och kommer att fortsätta vara en tillgänglig och uppskattad form på yogamarknaden!Det här får du ta del av under Flow:

  • Flow tekniker
  • Att guida i flow
  • Flow pedagogik och utlärning
  • Klass upplägg
  • Rörelse bank

Det här får du också!

  • Tekniker för kreativitet
  • Improvisation
  • Musikval
  • 5 färdig koreograferade FLOW klasser